Verrassend leuk

Normaal gesproken kook ik alleen maar met echte receptenboeken. Ik had vooraf m’n twijfels of dit wel echt iets was voor me. Koken vanaf een ipad had ik nog nooit echt gedaan, maar ben wel blij dat ik het geprobeerd heb. Het is eigenlijk wel vrij makkelijk. Recepten zijn goed te lezen en niet heel lastig te maken. Leuke recepten als je eens iets anders wilt eten.

Jan (Eindhoven)
20 december 2017

Heb weinig met wintersport, maar…

Wintersport is niet echt mijn ding, dus ik had totaal geen interesse de eerste keer dat ik het receptenboek tegen kwam. Wat moet ik dan met wintersport recepten? Later kwam ik foto’s van de recepten tegen en ik moet zeggen dat ik de meeste er lekker uit vond zien. Na flink twijfelen toch maar gekocht en ben er blij mee! Leuke originele recepten en gelukkig bij elk recept een foto, zodat je weet hoe het eruit moet zien. Zou de gerechten niet elke dag eten, maar voor de afwisseling echt prima te doen.

Marije
7 december 2017

EEN MUSTHAVE.

Ik ben niet de allerbeste skiër maar een gerecht maken uit jouw kookboek gaat mij prima af.
Dit boek smaakt naar meer en is een MUSTHAVE voor iedere wintersportliefhebber.

Ria, Alkmaar
1 december 2017

KAN NIET WACHTEN

Wat word ik gulzig enthousiast van jouw receptenboek. Ik heb al verschillende gerechten met goed resultaat gemaakt en kan niet wachten om het volgende gerecht uit te proberen. Heb altijd veel plezier beleefd aan de wintersport maar kan door lichamelijke ongemakken helaas niet meer van deze sport genieten. Des te meer geniet ik nu van deze gerechten waardoor dat gevoel van wintersport weer helemaal boven komt!

Yvonne
30 november 2017

Smaakvol

Ik moet jou als grafisch tekenaar oprecht gelukwensen met jou verzorgde en smaakvolle uitgave, proficiat, denk dat alles goed zal smaken!

groeten, en dank

Jozef
13 november 2017

Deze week 3 gerechten gemaakt.

Deze week 3 gerechten gemaakt. Alle 3 heerlijk! Je komt echt in de wintersport stemming.
Wat ik het meest ideale vind aan het boek is de simpele en duidelijke uitleg hoe je een gerecht kunt bereiden. Gemak dient de mens!
Kleine tip: Kaiserschmarrn!

Tim
10 november 2017

Verplicht veld

Wat vind je van 'Wintersport op je bord'?
50

Start typing and press Enter to search