De volgende mijlpaal is bereikt!

 In Blog

Leuke en bijzondere momenten deel ik graag en dit is er één. Waar ‘Wintersport op je bord’ eerst alleen een eBook was, is dat vanaf nu niet meer het geval. Vandaag kreeg ik ,zoals je hierboven ziet, het eerste gedrukte exemplaar binnen. En daar ben ik natuurlijk best trots op. Er zitten nog een paar kleine schoonheidsfoutjes in, maar die zijn makkelijk op te lossen gelukkig. Wat mij betreft is de ‘collectie’ nu aardig compleet! 

Een gedrukte versie mag ook gewoon niet ontbreken. Ondanks dat het ook best handig is om vanaf een iPad de recepten te lezen, geeft een gedrukt receptenboek toch een andere beleving. Je hebt nu ook echt iets in handen.

Maar dit eerste exemplaar is slechts het begin. Er moet nog wel het één en ander gebeuren voordat het boek echt in productie kan. Ik heb besloten het receptenboek namelijk uit te brengen in eigen beheer. Dat heeft zo zijn voordelen, maar ook een aantal punten die met wat creativiteit moeten worden opgelost.

Een belangrijk punt zijn de productiekosten voor het receptenboek. Het is makkelijke dat het boek per stuk gedrukt kan worden, maar dat betekent hoge drukkosten. Het resultaat voor mij persoonlijk is onbetaalbaar, maar daar heb jij geen boodschap aan en terecht. Er moet een realistische prijs tot stand komen voor dit receptenboek.

De eerste stap is een hogere oplage bestellen, maar om nu gelijk voor een fortuin aan receptenboeken te bestellen brengt risico’s met zich mee. En aangezien de Postcode Loterij mijn adres nog niet heeft gevonden moet er een soort tussenoplossing bedacht gaan worden. Die gaat er ook absoluut komen, maar op dit moment loop ik met de ideeën even vast. Geen zorgen, dat is vaker het geval op vrijdag 😉

In ieder geval genoeg om over na te denken dit weekend en misschien schiet er straks wat te binnen in het café. Laat ik maar een pen en bierviltje in de aanslag houden!

Fijn weekend.

Sander

PS de tussenoplossing is er gekomen! Lees er meer over via: Voorinschrijving gedrukt receptenboek geopend

Delen wordt zeer gewaardeerd

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Start typing and press Enter to search