Promoten van ‘Wintersport op je bord’

Hoe zou jij het vinden als je een aanzienlijk deel van de verkoopprijs zou ontvangen, door alleen maar mensen door te sturen naar wintersportopjebord.nl? Klinkt makkelijk en dat is het ook! Je hoeft namelijk geen specifieke kennis te hebben van internet ondernemen of geregistreerd te staan bij de Kamer van Koophandel. Het enige wat je hoeft te doen, zijn een paar simpele stappen te doorlopen en je kunt gelijk beginnen met geld verdienen.

1. Registreer jezelf bij PayPro

PayPro is naast onze betaalprovider ook aanbieder van affiliate marketing campagnes. Affiliate marketing is niets meer dan een samenwerkingsverband aangaan, door een product te promoten met een commissie als beloning.

Wat moet ik doen?

  1. Ga naar PayPro.nl en registreer je als affiliate door je gegevens in te vullen en te klikken op ‘Account aanmaken’. Registreren bij PayPro is gratis.
  2. Je ontvangt een mail met de bevestigingslink.
  3. Vul je PayPro account aan met extra gegevens, zoals je bankrekeningnummer*.
  4. Klaar! Je kunt beginnen met promoten.

*Let op, het verifiëren van je bankgegevens duurt meestal 1 dag. Je kunt wel alvast beginnen met promoten!

2. Jouw unieke affiliatielink zoeken

Nadat je account bij PayPro geactiveerd is, kun je Wintersport op je bord gaan promoten. Klik in het linkermenu op Affiliatie Campagnes, klik daarna op Overige en klik door totdat je het volgende verschijnen:

Als je dan klikt op ‘Wintersport op je bord’ krijg je het volgende scherm te zien:

Je ziet de tekst Jouw Affiliatelink staan. Dit is jouw unieke affiliate link. Wanneer iemand er op klikt gaat deze naar de website van Wintersport op je bord. Als de klant besluit het eBook te kopen wordt er geregistreerd dat hij of zij via jouw link op de website is gekomen. Ook als de klant besluit niet direct te kopen zal de doorklik via jouw link enige tijd onthouden worden door PayPro. Als de klant dan alsnog besluit het eBook aan te schaffen loop je niet jouw commissie mis!

3. Promoten en commissie ontvangen

Je kopieert de affiliatielink en plaats deze bijvoorbeeld in een bestelknop op je website of email die je stuurt. Wanneer iemand op de link klikt en het eBook aanschaft, dan ontvang jij daar een commissie voor. Op dit moment is dat €7,00 per verkocht eBook.

Zodra jij een commissie hebt verdiend, wordt deze direct bijschreven op je PayPro account. Als je een mooi bedrag bij elkaar hebt verdiend kun je besluiten het bedrag over te boeken naar je bankrekening.

Ben je geïnteresseerd? Ga naar dan snel naar PayPro.nl en registreer je als affiliate.

Belangrijk: Je mag vanzelfsprekend alle afbeeldingen op deze website gebruiken voor je promotie.

Ik wens je veel succes met promoten en geweldig dat we partners worden!

Sander Heuvelman

Heb je vragen of wil je graag meer info ontvangen? Stuur mij een email via sander@wintersportopjebord.nl

Delen wordt zeer gewaardeerd

Start typing and press Enter to search