Voorinschrijving gedrukt receptenboek geopend

 In Blog

Afgelopen vrijdag was het dan eindelijk zover. De eerste gedrukte versie van het Wintersport op je bord receptenboek was eindelijk binnen. Een mooi moment al zeg ik het zelf. De schoonheidsfoutjes zijn er uitgehaald en het boek is opgeslagen bij de drukkerij. Een simpele klik op de knop en daar gaat ie! Bij wijze van spreken dan. Er moet namelijk nog wel het één en ander gebeuren.

Zoals ik afgelopen vrijdag al aangaf lag er nog wat denkwerk te wachten. Het geld om zo even een paar honderd (of duizend) exemplaren te laten drukken is er niet, dus een soort tussenoplossing was nodig. Daar heb ik het afgelopen weekend eens goed over na kunnen denken en daar is gelukkig iets uitgekomen. Een oplossing waardoor ik in eerste instantie niet een grote lading boeken hoef te bestellen, zonder dat ik weet dat er interesse voor is.

Het gedrukte receptenboek heeft precies dezelfde inhoud als het eBook. Wil je graag nog even alle 50 gerechten zien? Dat kan hier.

De titel van dit artikel verraad het al, het wordt een voorinschrijving op het receptenboek. Maar wat houdt deze voorinschrijving dan precies in? Ik vat het even voor je samen:

  • De voorinschrijving is bedoeld om je interesse in het gedrukte receptenboek kenbaar te maken. Als je jezelf inschrijft geldt er dus geen verplichting tot koop of andere geintjes.
  • Ik streef ernaar dat je op vrijdag 9 februari aanstaande het receptenboek ‘echt’ kunt bestellen.
  • De verkoopprijs van het receptenboek zal maximaal € 24,95 zijn. (inclusief verzendkosten)
  • Daarnaast krijg je als bonus het complete ‘Wintersport op je bord’ receptenboek als eBook (PDF) ter waarde van €14,95 helemaal gratis.

Maximale verkoopprijs

De reden dat ik een maximale verkoopprijs noem, is omdat deze prijs nog kan zakken. Deze kan nog zakken, maar dat is afhankelijk van de drukkosten. Hoe meer boeken ik in één keer kan bestellen bij de drukkerij, hoe meer korting ik krijg op de inkoopprijs. En dat betekent extra korting op de verkoopprijs. Of dit gaat lukken hangt natuurlijk af van het aantal voorinschrijvingen.

Waar kan ik me inschrijven voor het receptenboek?

Klik op onderstaande knop en vul vervolgens je voornaam en e-mailadres in. Je ontvangt dan ook direct je beloofde bonus. Ik houd je dan uiteraard op de hoogte van alle ontwikkelingen.

 

Heb je nog vragen over de voorinschrijving of over het receptenboek? Mail mij dan even via sander@wintersportopjebord.nl en je hebt binnen een uur antwoord van mij terug.

Delen wordt zeer gewaardeerd

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Start typing and press Enter to search

Wintersport op je bord receptenboekgedrukt receptenboek